E like me ka hōʻoia ʻana o ka haʻawina i ka pono o ka popcorn, ʻo Orville Redenbacher's & ACT II e kōkua i nā mea kūʻai aku e hālāwai me ʻelua mau alakaʻi alakaʻi US no ka ʻai maikaʻi - ʻoi aku ka nui o ka palaoa a me ka liʻiliʻi o ka momona trans;Ma nā hale kūʻai ma Pepeluali

OMAHA, Neb., Dec 14, 2005 (BUSINESS WIRE) — Loaʻa i nā poʻe aloha popcorn nā kumu hou aʻe e hauʻoli ai i kekahi o nā meaʻai punahele punahele o ʻAmelika.Ua hoʻolaha ʻo ConAgra Foods i kēia lā i kahi holomua koʻikoʻi i ka ʻai ʻai meaʻai ʻoi aku ka maikaʻi-e hoʻomaka ana i Pepeluali 2006, ʻaʻole e hana ʻia kāna mau mīkini microwave kaulana ʻo Orville Redenbacher's(R) a me ACT II(R) me ka popcorn he 100% palaoa piha, akā e loaʻa pū kekahi. 0 grams o ka momona trans.

Me ka noiʻi hou e hōʻike ana i nā pono o ka ʻai ʻana i ka popcorn no ka hoʻohui ʻana i ka maikaʻi o ka palaoa holoʻokoʻa i nā meaʻai ʻAmelika, ʻo ka wehe ʻana i nā momona trans mai nā laina popcorn microwave o ConAgra Foods e hoʻolilo iā Orville Redenbacher a me ACT II i nā koho meaʻai maʻalahi no ka poʻe aloha popcorn.Ma ka 2005 Dietary Guidelines for Americans and MyPyramid food guide, ʻelua o nā manaʻo koʻikoʻi no nā ʻAmelika e hoʻonui i kā lākou ʻai ʻana i nā kīʻaha holoʻokoʻa a hoʻemi a hoʻopau paha i nā momona trans i kā lākou ʻai i kēlā me kēia lā.

Hāʻawi pū ʻo Orville Redenbacher a me ACT II ma mua o 120 mau huahana like ʻole a me 30 mau ʻano ʻono – me ka Organic Butter a me Kettle Corn Mini-Bags ma ka laina Smart Pop!(R) o Orville Redenbacher.A hiki i Feberuari 2006, aneane pau loa nā ʻano mea ʻono o Orville Redenbacher a me ACT II i 0 grams trans fat (ʻo kēlā mau mea i koe he 0 grams trans fat ma ka hopena o 2006).

"Hiki i nā ʻAmelika ke huli i ka popcorn e like me kekahi o kā lākou meaʻai punahele punahele, me kona ʻono nui a me ka maikaʻi o ka palaoa holoʻokoʻa," wahi a Dr. Pat Verduin, Ph.D., ConAgra Foods 'kiʻekiʻe pelekikena, Product Quality and Development."I kēia manawa me 0 grams trans fat, ʻo Orville Redenbacher's a me ACT II microwave popcorn he mau koho ʻai meaʻai ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka wā maʻamau-maʻalahi, leʻaleʻa i ka ʻai ʻana a piha i ka meaʻai palaoa holoʻokoʻa."

Hōʻike nā haʻawina he nui ʻaʻole i loaʻa mau i nā ʻAmelika nā ʻāpana ʻekolu i ʻōlelo ʻia i kā lākou ʻai i kēlā me kēia lā;ʻoiaʻiʻo, ʻai ka hapa nui ma mua o hoʻokahi lawelawe piha i ka lā (1).Akā, ʻo ka popcorn, no ka mea, he kīʻaha palaoa piha, hiki ke kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i kēia.Ua hōʻike ʻia kahi noiʻi hou e hōʻike ana i ka ʻikepili ʻai meaʻai a ka USDA inā e ʻai mau ka poʻe i ka popcorn, hiki iā lākou ke ʻoi aku ma mua o ka pākolu i kā lākou ʻai ʻai holoʻokoʻa.

"ʻO kēia hoʻolaha kahi ʻāpana o kā mākou huakaʻi e hoʻomaikaʻi i nā ʻike meaʻai ma waena o nā laina huahana o ka hui," wahi a Verduin."ʻOiaʻiʻo, ma ka hopena o 2006 ConAgra Foods e manaʻo e hoʻopau a hōʻemi nui paha i ka momona trans i hiki i ka 0 grams a i ʻole nā ​​​​pae liʻiliʻi no ka hapa nui o kā mākou huahana."

Ma mua, ua hoʻoponopono hou ʻo ConAgra Foods i kāna mau laina margarine palupalu, me Fleischmann's(R), Parkay(R) a me Blue Bonnet(R), i 0 grams trans fat me ka mālama ʻana i ko lākou ʻono nui.ʻO nā meaʻai momona ʻē aʻe mai ConAgra Foods e komo pū me Healthy Choice (R), Egg Beaters (R), Butterball (R), a me Hunt's (R) huahana tomato.

OLELO HOOLAHA POPCORN

– Ehia ka nui o ka popcorn a ʻAmelika e ʻai ai?–E like me ka Popcorn Board, ʻai nā ʻAmelika i kēia mau lā he 54 mau kuata popcorn i kēlā me kēia kanaka i kēlā me kēia makahiki, a ma kahi o 70 pakeneka o ka popcorn i hoʻomākaukau ʻia a ʻai ʻia ma ka home.

- ʻO ka popcorn kahi huaʻai holoʻokoʻa-He loiloi na Orville Redenbacher's Smart Pop!i Ianuali ua hōʻike ʻia ʻaʻole i emi iho ma mua o 10 pakeneka o nā ʻAmelika i ʻike i kekahi o kā lākou meaʻai punahele punahele–popcorn–ʻo ia ka meaʻai palaoa piha!(3)

– ʻO ka popcorn a me ka huaʻai ma ke ʻano he ʻai ʻai maikaʻi loa o US ma ka noiʻi PARADE–I ka ulu ʻana o ka ʻike i ka waiwai o ka meaʻai o ka popcorn, hiki ke hoʻonui wale ʻia kona kaulana ma ke ʻano he meaʻai akamai.Ma kāna pukana ʻo Nov. 13, ʻo ka hōʻike makahiki "What America Eats" a PARADE no ka ʻai ʻana a me nā makemake o ʻAmelika i koho ʻia i ka popcorn ma kahi kokoke loa (me ka 74 pakeneka) i ka hua ʻai ʻo ia ka meaʻai punahele loa o ʻAmelika.Ua kākoʻo pū ʻia ka noiʻi e ConAgra Foods.

ʻO Orville Redenbacher's (R), Orville Redenbacher's Smart Pop!(R), ACT II (R), Fleischmann's(R), Parkay(R), Blue Bonnet(R), Healthy Choice(R), Egg Beaters(R), Butterball(R) a me Hunt's(R) brands. nā hōʻailona kūʻai o ConAgra Brands Inc., ʻo ia kahi ʻoihana nona piha o ConAgra Foods Inc.

NO NA MEAAI CONAGRA

ʻO ConAgra Foods, Inc. (NYSE:CAG) kekahi o nā hui meaʻai nui loa o ʻAmelika ʻĀkau, e lawelawe ana i nā hale kūʻai meaʻai, a me nā hale ʻaina a me nā hale lawelawe meaʻai ʻē aʻe.ʻO nā meaʻai ConAgra Foods kaulana loa: ACT II, ​​Armour, Banquet, Blue Bonnet, Brown 'N Serve, Butterball, Chef Boyardee, Cook's, Crunch 'n Munch, DAVID, Eckrich, Egg Beaters, Fleischmann's, Gulden's, Healthy Choice, Hebrew National, ʻO ka Hunt's, Kid Cuisine, Knott's Berry Farm, La Choy, Lamb Weston, Libby's, Lightlife, Louis Kemp, Lunch Makers, MaMa Rosa's, Manwich, Marie Callender's, Orville Redenbacher's, PAM, Parkay, Pemmican, Peter Pan, Reddi-wip, Rosarita , Ro*Tel, Slim Jim, Snack Pack, Swiss Miss, Van Camp's, Wesson, Wolf a me na mea e ae.No ka 'ike hou aku, e kipa www.conagrafoods.com.

(1) Report of the Dietary Guideline Advisory Committee on the 2005 Dietary Guidelines for Americans, ʻAukake 2004.

(2) Popcorn Intake a me kāna Hui i ka Nutrient Intake, Pyramid Servings a me Physiologic Parameters, Sanjiv Agarwal, Nowemapa 2005, Ka ʻikepili o ka USDA Dietary Intake Data (NHANES), no ConAgra Foods.

(3) Hoʻokumu ʻia nā hopena noiʻi ma kahi noiʻi kelepona holoʻokoʻa i mālama ʻia e Opinion Research Corporation (ORC) ma ka inoa o Orville Redenbacher's.ʻO ka palena o ka hewa he +/- 3 pakeneka.

ʻO kā mākou popcorn ponoʻī: INDIAM
ʻO kā mākou INDIAM Popcorn ka inoa kiʻekiʻe a kaulana loa ma Chinesemakeke
ʻO ka popcorn INDIAM āpau he gluten-free, GMO-free a zero-trans fat

Hoʻokumu ʻia kā mākou mau kīʻaha non-GMO mai nā mahiʻai maikaʻi loa o ka honua

Ua ʻike nui ʻia mākou e kā mākou mea kūʻai aku ʻo JAPANa ua kūkulu mākou i ka launa pū ʻana i ka wā lōʻihi.Ua hauʻoli loa lākou i kā mākou INDIAM popcorn.

 

Hebei Cici Co.,Ltd

ADD: Jinzhou Industrial Park, Hebei, kalana, Kina

TEL: +86 -311-8511 8880 / 8881

 

ʻO Oscar Yu - Luna kūʻai

Email: oscaryu@ldxs.com.cn

www.indiampopcorn.com


Ka manawa hoʻouna: Sep-14-2021