Hoʻopuka i kahi meaʻai hoʻolauleʻa

秋天的味道风景版

Hauʻoli ka poʻe aloha popcorn: ʻO ʻOkakopa ka National Popcorn Poppin' Month, kahi hoʻolauleʻa kau o kekahi o nā meaʻai meaʻai mua loa a aloha nui ʻia o ʻAmelika.

I ka hele ʻana o ka poʻe mahiʻai i nā māla e ʻohi i nā mea kanu, ʻākoakoa nā ʻohana a me nā hoaaloha e hauʻoli i kēia meaʻai kaulana mau.Inā hoʻomākaukau ʻia ma ka umu, i loko o ka microwave a i ʻole mākaukau e ʻai mai ka ʻeke, ʻai nā ʻAmelika i ka 15 biliona keneta o kēia palaoa holoʻokoʻa i kēlā me kēia makahiki.

Hoʻohanohano ʻia no ka maʻalahi o kāna hua-a-snack, ʻaʻole GMO ka popcorn, vegan, gluten-free, sugar-free a haʻahaʻa maoli i ka momona a me nā calorie, he mea maʻalahi ia no nā makemake meaʻai - a pili kālā.

waihona kiʻi

E hoʻohui i ka ʻala hiki ʻole o ka popcorn, ka ʻono a me ka versatility, a maʻalahi ke hoʻomaopopo i kona kaulana.Me nā ʻano ʻano like ʻole e ʻai ai - maʻa, pata a i hoʻopiha ʻia me nā mea maikaʻi e like me kēia Toffee Almond Chocolate Popcorn a i ʻole Churro Popcorn versions - kūpono ka popcorn i nā ʻano a me nā manawa.

Hoʻopuka i kahi kīʻaha a hui pū i ka hoʻolauleʻa Popcorn Poppin' Month me nā popcorn gourmet hou aʻe ma www.indiampopcorn.com

 

Hebei Cici Co., Ltd.

Hoʻohui: Jinzhou Industrial Park, Hebei, Shijiazhuang, Kina

TEL: +86 311 8511 8880/8881

Http://www.indiampopcorn.com

 

Kitty Zhang

leka uila:kitty@ldxs.com.cn 

Kelepona/WhatsApp/WeChat: +86 138 3315 9886


Ka manawa hoʻouna: Oct-22-2021